Винени дегустацииДегустационна зала

Доставете удоволствие на сетивата си, дегустирайте вина в уникалната дегустационна зала на TODOROFF Wine Residence, разположена на 8 метра под земното равнище и приютяваща 65 човека.

В атмосферата на оригиналната колекция от произведения на изящните изкуства, залата е привлекателно място за любителите на гурме дегустациите. Поради своята невероятна акустика залата е предпочитано място за провеждане на малки камерни концерти и културни събития.За удобство на нашите гости предлагаме предварително да направят резервация за желания дегустационен пакет.


Дегустационни пакети

TODOROFF Wine Residence разработва свои авторски подходи във винения туризъм. Опитните винени аниматори запознават гостите с основните методи на дегустация, с класическите подходи в съчетаването на храна и вино. Пред тях се разкриват тънкости в съхранението на вино, интригуващи тайни от технологията на производството и многообразието от сортове и региони. За удобство на нашите гости предлагаме предварително да направят резервация за желания дегустационен пакет.

Дегустация на 3 вина


Цена: 14.00 лв.

Дегустация на 5 вина


Цена: 20.00 лв.

Гурме дегустация на 3 вина

Цена: 20.00 лв.

Гурме дегустация на 5 вина

Цена: 30.00 лв.

Дегустация на 3 вина с обяд или вечеря

Цена: 44.00 лв.

Дегустация на 5 вина с обяд или вечеря

Цена: 50.00 лв.За резервация

За да резервирате дегустация можете да използвате контактната форма (трябва да въведете желания дегустационен пакет, брой гости и желаните дата и час на провеждане) или се обадете на тел.: +359 896 68 94 42


КЪМ КОНТАКТНАТА ФОРМА

error: Content is protected !!